Byzondere projecten

             

 

Verschillende types regentonvulautomaten van ADMR worden ingezet voor meer duurzaamheid in de stad Rotterdam.
Het project 1000 regentonnen in Middelland is bedoeld om regentonnen, voorzien van regentonvulautomaten, te plaatsen voor het opvangen van regenwater. Regenwater wat in droge perioden goed gebruikt kan worden voor het bewateren van bloemen en planten in de wijk. Op deze manier kunnen we “duur” drinkwater besparen.

Project 1000 regentonnen is een non-profit project van de bewonersorganisatie Mooi, Mooier, Middelland – zie website: www.duzammm.nl.

Duzammm:
Het duurzaamheidsprogramma binnen Mooi, Mooier, Middelland heeft een duidelijk doel voor ogen; van Middelland een groene en duurzame wijk maken. Een van de nieuwe programma lijnen binnen Mooi, Mooier, Middelland. Team DuZaMMM richt zich de aankomende jaren op het verduurzamen van de wijk, met de wijk! We willen aandacht en bewustwording creëren bij bewoners. Om samen van verschillende kleinere impulsen, naar een grote impact voor de wijk te gaan. Want een groene en duurzame wijk is een wijk voor iedereen. Het eerste project is de 1000 Regentonnen voor Middelland. Geen idee waar we het over hebben? Kijk dan vooral even bij “Doe mij ook een ton!”

 

 

 

Bestel nu!