Over ons

      

ADMR is een specialist in het maken van zink- en koperwerk van diverse tuinaccessoires. We maken onze producten van zink en koper op een kwalitatief hoog niveau. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken geen kunststof. Vakmanschap is ons motto!

De zomer van 2018 was uitzonderlijk droog. De verwachting is dat door de veranderingen in het klimaat het steeds droger wordt. We  willen zuinig omgaan met ons water; niet alleen in huis, maar ook in onze tuin! Een gemiddeld huishouden gebruikt meer dan 2000 liter schoon drinkwater per jaar voor het besproeien van het gazon en de planten in de tuin.

Door gebruik te maken van een regenton vang je het regenwater op en kun je veel schoon drinkwater besparen. Een duurzame oplossing.

De regenton vulautomaat is een hulpmiddel; dit systeem in zink hebben we zelf ontwikkeld. Het principe is eenvoudig. In periodes van regenval wordt de ton gevuld. Is de ton vol dan zorgt deze automaat ervoor dat de ton niet overstroomt. Het water wordt gewoon via de regenpijp afgevoerd.

Klik hier voor meer informatie over het product.

 

 

 

Bestel nu!